Bonding Experience By Snoep reizen

Business Trip Planning

Bij het plannen van een succesvolle zakenreis zorg ik dat de zakenreiziger zo productief en stressvrij mogelijk blijft. Dit vraagt om een doordachte, slimme planning en een gedetailleerde reisplan. Als Travel Planner besteed ik tijd en moeite aan het zorgen dat u tevreden bent met uw reismogelijkheden. Als je hulp nodig hebt, ben ik slechts een telefoontje of e-mail weg, zodat je de onmiddellijke aandacht krijgt die je niet alleen nodig hebt, maar ook verdient. 

 

Wij boeken over de hele wereld vliegtickets, hotels, taxi’s, huurauto en meer. Wij checken u in voor uw vlucht 24 uur van tevoren, we selecteren uw favoriete stoel en eventueel uw speciale maaltijd. Wij bieden onze zakelijke reizigers een 24/7 service aan.  

Prijzenlijst

BUSINESS ASSOCIATE €59,99 excl btw

(basis pakket)

Onze basis pakket houd in dat wij speciaal op basis van uw voorkeuren de tijd nemen om op zoek te gaan naar de beste reis en verblijf. Vervolgens boeken wij de door u gekozen opties, 24 uur voor vertrek checken wij voor u in. Dit geldt voor de heen en terugreis van al uw vluchten. Uw stoel voorkeur wordt door ons verzorgd. Uw reisdocumenten en uw reisplanning kunt u terug vinden in onze travel plannings app "Travefy" 

BUSINESS MANAGER €119,99 excl btw.

(geadvanceerde pakket)

Met de "geadvanceerde pakket" gaan we net een stapje verder voor u. We zorgen ervoor dat uw planning goed verloopt. U betaald geen borg bij het huren van een auto. Wij boeken en coördineren uw vlucht, verblijf, Transfer service, huurauto, excursie en alle reis gerelateerde aspecten.

BUSINESS DIRECTOR €239,99 excl btw.

(all-in pakket)

Met de "All-in pakket" zorgen we ervoor dat uw planning goed verloopt. U beschikt 24 uur per dag over een Personal Travel Assistent voor maximaal 7 dagen. Extra dagen erbij is €29,99 per dag. Wij boeken en coördineren uw vlucht, verblijf, Transfer service, huurauto, excursie en alle reis gerelateerde aspecten. Ook de dichtbijzijnde restaurants en beste rooftop bars zoeken we op uw bestemming voor u. Voor calamiteiten en/of assistentie tijdens u reis kunt u ons altijd telefonisch of via whatsapp bereiken.