Bonding Experience By Snoep reizen

Good 2 know

PRIJS VERGELIJKING

Heb je de beste prijs gevonden voor je vakantie? Soms is het goed dat iemand anders met je meekijkt. Voordat je boekt, Stuur ons wat je hebt gevonden en wij gaan kijken als we het TOCH goedkoper kunnen vinden. Je betaald ons alleen maar €29,99 als we jouw keuze goedkoper hebben gevonden.

NIEUWE KLANTEN

Aanbetaling van €59,99 voor een nieuwe aanvraag en uitzoeken van uw reisopties.

TROUWE KLANTEN

U bent trouwe klant als u 6x of meer bij snoep reizen hebt geboekt.

Voordelen zijn:

  • Gratis prijs vergelijking 
  • 25% korting op nieuwe aanvragen
  • 25% korting per boeking bij een samengestelde reis
  • Twee dagen gratis bij All-in pakket vanaf 5 dagen, 6e & 7e dag is gratis.

Wij boeken over de hele wereld vliegtickets, hotels, taxi’s, huurauto en meer. Wij checken u in voor uw vlucht 24 uur van tevoren, we selecteren uw favoriete stoel en eventueel uw speciale maaltijd. Wij bieden onze zakelijke reizigers een 24/7 service aan.  

Prijzenlijst


NIEUWE AANVRAAG €59,99 incl btw (aanbetaling)


Wij besteden tijd om de beste mogelijke opties voor u te zoeken. Op basis van uw wensen en budget vergelijken we de beste vluchten, hotels, vervoer, accomodaties en excursies. We lezen alle reviews en nemen soms contact op met de aanbieder om nog meer informatie te krijgen. Soms duurt het heel lang en andere keren is het zo gepiept.

BASIS PAKKET €119,99 incl btw 

(o.b.v. 5 personen) 


Basis pakket houdt in dat wij speciaal op basis van uw voorkeuren de tijd nemen om op zoek te gaan naar de beste reis en verblijf. U betaalt geen aanbetaling, deze zit al toegevoegd in de prijs. Vervolgens boeken wij de door u gekozen opties, 24 uur voor vertrek checken wij voor u in. Dit geldt voor de heen en terugreis van al uw vluchten. Uw stoel voorkeur wordt door ons verzorgd. Uw reisdocumenten ontvangt u per whatsapp of per mail. En uw planning kunt u terug vinden in onze travel plannings app. 

ALL-IN PAKKET €239,99 incl btw.

(o.b.v. 5 personen) 


Met de "All-in pakket" gaan we net een stapje verder voor u.We zorgen ervoor dat uw planning goed verloopt. U beschikt 24 uur per dag over een Personal Travel Assistent voor maximaal 5 dagen. Extra dagen erbij is €25 per dag. Wij boeken en coördineren uw vlucht, verblijf, Transfer service, huurauto, excursie en alle reis gerelateerde aspecten. Ook de dichtbijzijnde restaurants en beste rooftop bars zoeken we op uw bestemming voor u. Voor calamiteiten en/of assistentie tijdens u reis kunt u ons altijd bereiken via whatsapp.