Bonding Experience By Snoep reizen

Wij zoeken voor u

PERSOONLIJK SERVICE

Als uw persoonlijke Travel Planner, besteed ik tijd en moeite aan het zorgen dat u tevreden bent met uw reismogelijkheden. Als je hulp nodig hebt, kan je bellen, een smsje of mailtje versturen, zodat je de onmiddellijke aandacht krijgt die je niet alleen nodig hebt, maar ook verdient.

TIJD BESPRARING

Ik weet precies waar ik heen moet om de informatie te krijgen die u nodig hebt en ik kan uw reismogelijkheden binnen enkele seconden vinden. Het plannen van een vakantie met SNOEP REIZEN bespaart u zowel tijd als geld, want met wat inspanning en organisatie zal ik al uw reisarrangementen afhandelen.

WAARDE

Het is begrijpelijk dat u zich soms beperkt kunt voelen door uw vakantiebudget. Daarom is Snoep Reizen erop gericht u te helpen de best mogelijke waarde te krijgen. Het beste van alles is dat u een professionele begeleiding krijgt.

KLANT ADVOCAAT

In het zeldzame geval dat iets tijdens uw reis niet volgens plan verloopt, ben ik hier om het probleem op te lossen, zodat u kunt ontspannen en genieten.

20210222_111631

WIJ ZOEKEN


U vertelt ons uw reiswensen door een vragenlijst in te vullen die uw, voorkeuren, prioriteiten, budget, beperkingen enzovoorts behandelt. De vragenlijst is uw tijd om uw wensen met ons te delen, zodat we alles kunnen onderzoeken en in je reisschema kunnen verwerken en uw factuur op te maken. Wij nemen contact met u om uw reischema te bespreken en nadat u akkoord bent met onze servicekosten (€59,99) gaan wij uw reis vervolgens te ontwerpen. Via onze reissplannings App heeft u de mogelijkheid om de reisroute te bekijken en uw feedback te geven met betrekking tot de reisontwerp. Indien er wijzigingen zijn zullen we alle aanpassingen doorvoeren totdat alles perfect is.

DE KIESKEURIGE REIZIGER


De kieskeurige reiziger is iemand die weet wat ze willen zien, ervaren, proeven en voelen tijdens hun reis. De kieskeurig en besluitvaardige reiziger is makkelijker om mee te werken dan iemand die niet weet wat ze willen. Wees altijd kieskeurig !!

Wij Zoeken voor u

 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nee
 
 
 
IMG_6318


Heb je de beste prijs gevonden voor je vakantie? Soms is het goed dat iemand anders met je meekijkt. Voordat je boekt, Stuur ons wat je hebt gevonden en wij gaan kijken als we het TOCH goedkoper kunnen vinden. Je betaald ons alleen maar €29,99 als we jouw keuze goedkoper hebben gevonden.