Bonding Experience By Snoep reizen

Mini-Blog

Secret Rendezvous part 1

Secret Rendezvous part 2 

Secret Rendezvous part 3 

Relationship Balloon


Een relatie is net als een luchtballon, dat het behoudt van de juiste hoogte afhankelijk is van de hoeveelheid hetelucht er in de ballon wordt toegediend. Neem je geen actie! dan daalt het. Op de zelfde wijze is het erg belangrijk om in een gezonde en avontuurlijke relatie, altijd bewust de juiste dosering hetelucht toe te dienen!

Let's keep the balloon high UP with Bonding Experience for couples!Het vakantie gevoel


Het idee al van vakantie of eventjes weg zijn van ons dagelijkse routine geeft ons een euforisch gevoel. Het geeft heel veel mensen de tijd om te ontladen van spanning en stress.

Zo zijn er veel woorden die gerelateerd zijn met vakantie en het gevoel van euforie, zoals terrasje pakken, zon, zee, strand, uit eten en nog veel meer. Je euforische vakantiegevoel wil je altijd zolang mogelijk vasthouden. Daar is waar @snoepreizen je zoveel mogelijk bij wilt assisteren.

Er is niks leukers dan op vakantie gaan met je geliefde partner.

The Bonding Experience for Couples is , relaxen en even afstand nemen van je dagelijkse routine, ontdekken van een nieuwe omgeving en / of bestemming, aandacht hebben voor elkaar en uiteraard genieten van de experience.Weekendje weg


Batterijen opladen na een stressvolle periode is in mijn mening essentieel. Mijn man en ik gaan minimaal 2x keer jaar een weekendje weg. Nieuwe dingen verkennen of juist relaxen en niks doen. Toen mijn 1ste kind nog een baby was, indmiddels is hij een tiener, begonnen we met onze uitstapjes. Elk kwartaal gingen we een weekendje of dagje weg. Oma past lekker op en wij gingen eropuit. We waren 1x zooo moe dat we 2 dagen lang alleen maar gegeten en geslapen hadden. 


conclussie: Weekendje weg = Batterijen opladen 


Iedereen heeft een andere reden om een weekendje weg te boeken. Heb je dan stress en moeite om iets te kiezen? dan helpen wij je om het makkelijker voor je te maken.

Mystery Date 


Wij zijn “DOL” op verrassingen!!!!


Het is zo leuk om te verrassen maar ook om verrast te worden. Meestal is het maar één van de twee die daar echt goed in is en de andere kan wat hulp gebruiken. 


In mijn huwelijk ben ik de planner van verrassingen, mijn man vind het hééééél erg moeilijk. Daarom is het voor mij extra genieten wanneer hij het toch voor elkaar krijgt. Ik maak het ook niet makkelijk want ik ben een controlefreak en ben erg moeilijk te verrassen. 


wil je je partner verrassen of willen jullie beiden verrast worden? Wij werken graag eraan mee. Alle verrassingen willen we zo uniek maken als mogelijk. Afhankelijk van je budget, voorkeuren en wensen zorgen wij voor een dag of weekend die je altijd zult herinneren.