Bonding Experience By Snoep reizen

Ons verhaal

Mijn naam is Monica Stella en ik ben een moeder, een echtgenote, een ondernemer, een vocalist en ik ben verslaafd aan uitstapjes.


Na mijn studie als schoonheidsspecialist voelde ik geen passie om hiervan mijn beroep te maken. Door de jaren heen heb ik verschillende beroepen ervaren en verschillende ondernemingen gehad waardoor ik ontdekte waar ik daadwerkelijk goed in ben.


Een manusje van alles met een liefde voor plannen en reizen is ook een ander manier om mij te omschrijven.

Mijn vader

Mijn vader heeft een traditioneel reisbureau op Curaçao en hij wilde niks anders dan een business starten met één van zijn kinderen. Zo is Snoep Reizen  in Mei 2017 geboren.


Mijn vaders bedrijfsnaam, "Curacao Handling Agency" heb ik niet geadopteerd want vond het niet bij mijn stijl en visie passen. We werken wel veel samen om onze klanten de beste diensten te kunnen aanbieden.

Wie ben ik ?


Reis Planning

Snoep Reizen is geen reisbureau, maar een reisplanning bureau. Wij helpen u tijd besparen en proberen u zoveel mogelijk te assisteren tijdens het ontwerpen van uw perfecte reis.


In andere woorden Snoep Reizen is voor iedereen die het niet leuk vindt, moeilijk vindt of hulp nodig heeft bij het zoeken, boeken of plannen van een perfecte reis. Ik ben elke dag bezig met het zoeken en boeken van vluchten, vakantie arrangementen, excursies en huur auto's dat ik wel weet waar ik voor u de beste deal kan vinden.


Snoep Reizen geeft je de aandacht en persoonlijke hulp waar je naar op zoek bent. We werken samen met een aantal partners waar we korting op hun aanbod krijgen omdat we veel bij ze boeken. Onze klanten komen hierdoor voordeliger uit als ze door Snoep Reizen hun reisplannen.